17-18  січня 2023 року на кафедрі харчових технологій відбулися захисти магістерських робіт студентів освітньої програми «Харчові технології». Наукові здобутки магістранти представляли висококомпетентній комісії у складі Степанової Т.М. (к.т.н., доцентки кафедри технології харчування Сумського національного аграрного університету), Кондратюк Н.В. (к.т.н., доцентки, завідуючої кафедрою харчових технологій), Пешук Л.В.  (д.с/г.н., професорки кафедри харчових технологій), Фарісєєва А.Г. (к.т.н., доцента кафедри харчових технологій), Чернявської А.Ю. (секретаря, к.х.н., ст. викл. кафедри харчових технологій).Магістерські роботи успішно захистили 11 здобувачів вищої освіти. Комісією відмічено, що тематика представлених магістерських робіт є актуальною та має практичне значення, а підготовка студентів мала високий рівень.

Вітаємо молодих фахівців з успішним завершенням навчання! Бажаємо подальших успіхів, професійного зростання та самореалізації! А головне мирного неба!

Нехай спогади про рідний університет  залишаться для вас тим промінням добра, що допомагає жити й вірити в майбутнє!