Вебінар «ANTI-AGE харчування»

В рамках науково-технічного та академічного співробітництва з вчителями загальноосвітніх навчальних закладів проведено вебінар доценткою кафедри харчових технологій Юлією Мацук  на актуальну та своєчасну тему «ANTI-AGE харчування».

Стиль харчування ANTI-AGE – це підхід, який ґрунтується на регулюванні генетики за допомогою епігенетичного впливу їжі, який надає можливість сповільнити процес старіння. Розглянули як через організацію харчування управляти віковими  змінами.

Юлія  Мацук також презентувала спеціальності та освітні програми,  розповіла про переваги навчання на хімічному факультеті, закордонні стажування та розгалужену базу практик,  умови для розвитку творчих здібностей студентів.

Відбувся жвавий діалог щодо перспектив нової вступної кампанії, реалізації можливостей абітурієнтів з проекцією на майбутні фахові досягнення щодо працевлаштування.

Обмінюючись позитивними враженнями, учасники вебінару відзначили корисність проведеного заходу та його практичну значущість. Обговорили перспективи майбутніх спільних заходів із залученням учнів.

Створюємо разом найбільш сприятливі та взаємовигідні  умови для освітнього та наукового співробітництва.