Одним із важливих чинників забезпечення якості підготовки сучасних фахівців є тісна співпраця з стейкхолдерами. Колектив кафедри харчових технологій активно розвиває співпрацю з провідними фахівцями галузі ресторанного господарства, однією з форм якої є обмін досвідом та проведення майстер-класів для викладачів та студентів.

З метою удосконалення підготовки фахових спеціалістів, професіоналів та майстрів своєї справи  26 жовтня відбувся online майстер-клас.

Для студентів хімічного факультету проводив майстер-клас шеф-кухар FISH KITCHEN  Олег Нікітін, професіонал своєї справи з легкістю перетворив приготування страв у справжнє кулінарне шоу.

На початку зустрічі Олег поділився корисними порадами та рекомендаціями щодо приготування, а далі перейшов від теорії до практики. Олег готував «Тако 4 сири» та «Птітім з креветкою».

Студенти з великою цікавістю спостерігали за роботою професіонала, вели цікавий діалог з майстром. Всі присутні високо оцінили професійність приготування та декорування страв.

У цілому, подібні заходи завжди викликають значний інтерес і мають позитивні відгуки студентів та в сучасних умовах гострої конкуренції на ринку освітніх послуг є невід’ємною частиною навчального процесу, сприяючи, в кінцевому результаті, підвищенню конкурентоспроможності наших випускників на ринку праці.

Тож, сподівання на плідну співпрацю виправдані. Чекаємо на нові зустрічі та кулінарні шедеври від митців.

Ефективна співпраця навчальних закладів та стейкхолдерів – запорука майбутнього процвітання України!

Зустріч організована заступником декана з навчальної роботи, доценткою кафедри харчових технологій  Юлією Мацук