Студентка кафедри харчових технологій Дар’я Приходько здобула перемогу у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт Black Sea Science 2024 у напрямку «Харчова наука і технології».

ІІ етап міжнародного студентського наукового конкурсу проходив 27 березня на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Міністерства освіти і науки України, Black Sea Universities Network Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

Дар’я успішно захистила наукову роботу «Chlorella Vulgaris Microalgae: a progressive organic raw in the technology of multifunctional food products», яка була виконана під керівництвом професорки кафедри харчових технологій ДНУ докторки сільськогосподарських наук Людмили Пешук.

На конкурсі Дар’я проявила високий фаховий рівень, вільне володіння англійською мовою та вміння аргументовано представляти результати своїх досліджень, що дозволило отримати перше місці!

Щиро вітаємо Дар’ю Приходько та її наукову керівницю Людмилу Пешук із яскравою перемогою на міжнародній арені! Бажаємо натхнення на нові наукові здобутки!