Студент кафедри харчових технологій Колєсніков Ілля здобув почесне третє місце у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт Black Sea Science 2024 у напрямку «Екологія та охорона навколишнього середовища».
ІІ етап міжнародного студентського наукового конкурсу проходив 27 березня 2024 року на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Міністерства освіти і науки України, Black Sea Universities Network Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.
До складу журі конкурсу 2024 року увійшли 144 спеціалістів-науковців, з них 92 з 23 зарубіжних країн: Ангола, Бенін, США, Німеччина, Швейцарія, Італія, Великобританія, Греція, Китай, Туреччина, Оман, Литва, Латвія, Словаччина, Естонія, Хорватія, Казахстан, Польща, Грузія, Румунія, Азербайджан, Болгарія, Молдова.
Ілля успішно захистив наукову роботу «Nitrate content in vegetables in water-inrated water bodies of the northern and inguletsky gok», яка була виконана під керівництвом доцентки кафедри харчових технологій Олени Чернушенко та канд. хім. наук, старшої викладачки кафедри харчових технологій Анни Чернявської.
Щиро вітаємо Іллю та його наукових керівників із визнанням здобутків на Міжнародному конкурсі! Бажаємо професійного зростання, ще більше особистих перемог і звершень! Разом до перемоги та професійного зростання!