У рамках профорієнтаційної роботи та академічного співробітництва доценткою кафедри харчових технологій Юлією Мацук 6.04.2024 проведено вебінар на актуальну тему «Вплив харчування на красу шкіри».
Участь у вебінарі взяли представники: Львівського національного університету імені Івана Франка, Центральноукраїнського національного технічного університету, Криворізького фахового коледжу торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу, ВСП «Львівський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу НУХТ», Дніпровського технолого-економічного фахового коледжу, Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, ВСП «Тульчинський фаховий коледж ветеринарної медицини Білоцерківського національного аграрного університету», Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.
Загально відомо, що харчування є одним з основних важелів, що гармонізує організм людини із навколишнім середовищем, сприяє здатності організму протидіяти впливу несприятливих зовнішніх чинників.
На вебінарі розглянули комплекс необхідних знань щодо всіх чинників, які позитивно впливають на здоров’я та красу людини, визначили стратегію розробки індивідуальної системи самооздоровлення, підвищення адаптаційних можливостей організму до несприятливих чинників довкілля та сприяння активному, красивому та творчому довголіттю за рахунок правильного харчування.
Юлія Мацук також презентувала спеціальності та освітні програми, розповіла про переваги навчання в університеті, закордонні стажування та розгалужену базу практик, умови для розвитку творчих здібностей студентів.
Обмінюючись позитивними враженнями, учасники вебінару відзначили корисність проведеного заходу та його практичну значущість. Обговорили перспективи майбутніх заходів.
Створюємо разом найбільш сприятливі та взаємовигідні умови для освітнього та наукового співробітництва