22 лютого 2025 року на кафедрі харчових технологій відбувся смачний та яскравий майстер-клас «Млинцеві дива: від класики до фантазії» в рамках засідання Клубу юних дослідників. Ідеальний момент, адже попереду Масляна!

Під керівництвом викладачів Ірини Гончаренко та Аліни Савченко учні освоїли мистецтво приготування кольорових млинців. Вони самі додавали натуральні барвники у тісто, смажили млинці, експериментували з начинками та створювали оригінальні форми.

Млинці – це не просто страва, а справжня кулінарна магія, яка дарує тепло та радість. Вони символізують сонце, а Масляна – це чудова нагода відчути затишок і насолодитися смачними традиціями!

Дякуємо всім учасникам за активну участь! До нових зустрічей на наших майстер-класах!