Компоненти освітньої програми Харчові технології, термін навчання 3 роки 10 місяців, роки набору 2020-2021 рр.
Дисципліни циклу загальної підготовки за освітньою програмою Харчові технології:
- Фізична культура
- Історія та культура України
- Безпека життєдіяльності та цивільний захист
- Філософія
- Українська мова за професійним спрямуванням
- Іноземна мова (англійська, німецька, французька)
- Реалізація прав, свобод і обов'язків громадянина України
- Вступ до спеціальності
- Психологія спілкування
- Охорона праці в галузі
Дисципліни циклу професійної підготовки за освітньою програмою Харчові технології:
Дисципліни циклу професійної підготовки (фахові) за освітньою програмою Харчові технології:
- Харчова хімія
- Мікробіологія харчових продуктів
- Основи фізіології та гігієна харчування
- Методи контролю продукції в галузі
- Процеси і апарати харчових виробництв
- Економіка підприємств
- Технологія галузі
- Устаткування в галузі
- Основи наукових досліджень та технічної творчості
- Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
- Харчові технології
- Стандартизація, управління якістю та сертифікація продукції та послуг ресторанного господарства
- Громадське будівництво в галузі
- Проектування підприємств з основами системи автоматизованого проектування і розрахунку
- Етнічні кухні та організація харчування в підприємствах туристичної індустрії
- Мерчандайзинг
Компоненти освітньої програми Харчові технології, термін навчання 1 рік 10 місяців (на базі ОКР "Молодший спеціаліст"), роки набору 2020-2021 рр.
Дисципліни циклу загальної підготовки за освітньою програмою Харчові технології:
Дисципліни циклу професійної підготовки (фахові) за освітньою програмою Харчові технології:
- Харчова хімія
- Основи фізіології та гігієна харчування
- Устаткування в галузі
- Основи наукових досліджень та технічної творчості
- Економіка підприємств
- Технологія галузі
- Харчові технології
- Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
- Стандартизація, управління якістю та сертифікація продукції та послуг ресторанного господарства
- Громадське будівництво в галузі
- Проектування підприємств з основами системи автоматизованого проектування і розрахунку
- Етнічні кухні та організація харчування в підприємствах туристичної індустрії
- Мерчандайзинг
Компоненти освітньої програми Харчові технології, термін навчання 3 роки 10 місяців, роки набору 2017-2018 рр. на 2020-2021 навчальний рік
Дисципліни циклу професійної підготовки (фахові) за освітньою програмою Харчові технології:
- Етнічні кухні та організація харчування в підприємствах туристичної індустрії
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства
- Технологія виробництва кондитерських виробів
- Економіка підприємств
- Харчові технології
- Громадське будівництво в галузі
- Економіка підприємств
- Основи менеджменту
Компоненти освітньої програми Харчові технології, термін навчання 3 роки 10 місяців, роки набору 2018-2019 рр. на 2020-2021 навчальний рік
Дисципліни циклу загальної підготовки за освітньою програмою Харчові технології:
Дисципліни циклу професійної підготовки (фахові) за освітньою програмою Харчові технології:
Компоненти освітньої програми Харчові технології, термін навчання 3 роки 10 місяців, роки набору 2019-2020 рр. на 2020-2021 навчальний рік
Дисципліни циклу загальної підготовки за освітньою програмою Харчові технології:
Дисципліни циклу професійної підготовки (фахові) за освітньою програмою Харчові технології:
Компоненти освітньої програми Харчові технології, термін навчання 1 рік 10 місяців на основі ОКР "Молодший спеціаліст", роки набору 2018-2019 та 2019-2020 рр. на 2020-2021 навчальний рік
Дисципліни циклу професійної підготовки (фахові) за освітньою програмою Харчові технології:
- Харчові технології
- Технологія галузі
- Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
- Громадське будівництво в галузі
- Основи менеджменту
- Проектування підприємств з основами системи автоматизованого проектування і розрахунку
- Етнічні кухні та організація харчування в підприємствах туристичної індустрії
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства
- Технологія продуктів лікувально-профілактичного призначення
- Мерчандайзинг
Компоненти освітньої програми Харчові технології другого (магістерського) рівня вищої освіти, термін навчання 1,5 роки, рік набору 2020-2021 рр. на 2020-2021 навчальний рік
Дисципліни циклу загальної підготовки за освітньою програмою Харчові технології:
Дисципліни циклу професійної підготовки (фахові) за освітньою програмою Харчові технології:
- Розробка нових харчових продуктів функціонального призначення
- Технологічна експертиза безпечності харчової продукції
- Моделювання технологічних процесів харчових виробництв
- Інноваційні технології харчових продуктів
- Контроль виробництва харчової продукції та ХАССП (НАССР)
- Логістика в індустрії харчування
- Курсова робота
- Виробнича практика: переддипломна