Перейти до вмісту (натисніть Enter)
Хімічний факультет

Хімічний факультет

Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара

  • Головна
  • Про факультет
    • Студентське самоврядування
    • Структура факультету
    • Вчена рада факультету
    • Науково-методична діяльність
      • Бюро з академічної доброчесності
      • Бюро забезпечення якості вищої освіти
    • Профспілкове бюро факультету
  • Кафедри
    • Кафедра аналітичної хімії та хімічної технології
    • Кафедра фізичної, органічної та неорганічної хімії
    • Кафедра харчових технологій
  • Вступникові
    • Бакалаврат
    • Магістратура
    • Аспірантура
  • Студентам та аспірантам
  • Доктор філософії
  • Новини та події
  • Фотогалерея
  • Проєкт DA VINCI UKRAINE
Хімічний факультет

Хімічний факультет

Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара

  • Головна
  • Про факультет
    • Студентське самоврядування
    • Структура факультету
    • Вчена рада факультету
    • Науково-методична діяльність
      • Бюро з академічної доброчесності
      • Бюро забезпечення якості вищої освіти
    • Профспілкове бюро факультету
  • Кафедри
    • Кафедра аналітичної хімії та хімічної технології
    • Кафедра фізичної, органічної та неорганічної хімії
    • Кафедра харчових технологій
  • Вступникові
    • Бакалаврат
    • Магістратура
    • Аспірантура
  • Студентам та аспірантам
  • Доктор філософії
  • Новини та події
  • Фотогалерея
  • Проєкт DA VINCI UKRAINE

Студентам кафедри харчових технологій

Кафедра харчових технологій
  • Правила призначення стипендії ДНУ
  • Порядок розрахунку складової рейтингового балу студента

Робочі програми дисциплін

ОП «Харчові технології»
ОП «Ресторанні та крафтові технології здорового харчування»
Робочі програми дисциплін (Архів)

Методичні матеріали дисциплін

ОП «Харчові технології»
ОП «Ресторанні та крафтові технології здорового харчування»
Перелік підручників для студентів спеціальності 181 Харчові технології, що є в наявності в Науковій бібліотеці ДНУ
Підручники

Збірники тез доповідей міжнародних конференцій студентів та аспірантів

  • Збірник тез доповідей ІІ Міжнародної конференції студентів та аспірантів «Сучасні технології харчових виробництв» 2018р.
  • Збірник тез доповідей ІІІ Міжнародної конференції студентів та аспірантів «Сучасні технології харчових виробництв» 2020р.
  • Збірник тез доповідей IV Міжнародної конференції студентів та аспірантів «Сучасні технології харчових виробництв» 2022р.

Орієнтовна тематика курсових робіт і проєктів

Устаткування в галузі

Харчові технології

Технологія галузі

Етнічні кухні та організація харчування в підприємствах туристичної індустрії

Угода про проведення практики здобувачів вищої освіти

Усі авторські права захищенні ©2025 Хімічний факультет. University Zone | Розроблена Rara Theme. Працює на WordPress