Навчальний рік 2023/2024
Термін навчання 1 рік 4 місяців
- ОК 1.1 Методологія та організація наукових досліджень
- ОК 1.2 Іноземна мова професійного спілкування (англійська)
- ОК 2.1 Розробка нових харчових продуктів функціонального призначення
- ОК 2.2 Технологічна експертиза безпечності харчової продукції
- ОК 2.3 Моделювання технологічних процесів харчових виробництв
- ОК 2.4 Інноваційні технології харчових продуктів
- ОК 2.5 Контроль виробництва харчової продукції та ХАССП (НАССР)
- ОК 2.6 Інтелектуальна власність та патентування в галузі
- ОК 2.7 Курсова робота
- ОК 2.8 Виробнича практика: переддипломна
Вибіркові дисципліни
- ВК 2-181-01 Інноваційні технології в системі харчування
- ВК 2-181-02 Технологія оздоровчих напоїв та фітоконцентратів
- ВК 2-181-04 Гастрономічний інжиніринг
- ВК 2-181-5 Управління інноваційними проєктами в галузі
- ВК 2-181-6 Біоактивні харчові компоненти в харчовій індустрії
- ВК 2у-12-53 Сучасні тренди здорового харчування
- ВК 2-181-06 Генерація ідей та перевірка технологічних рішень у харчовій індустрії
- ВК 2-181-08 Тренінг-курс «Розробка нормативної документації на харчову продукцію»
- ВК 2-181-09 Сучасні системи управління якістю продукції та послуг
Навчальний рік 2022/2023
Термін навчання 1 рік 5 місяців
- ОК 1.2 Іноземна мова професійного спілкування (англійська)
- ОК 2.1 Розробка нових харчових продуктів функціонального призначення
- ОК 2.2 Технологічна експертиза безпечності харчової продукції
- ОК 2.3 Моделювання технологічних процесів харчових виробництв
- ОК 2.4 Інноваційні технології харчових продуктів
- ОК 2.5 Контроль виробництва харчової продукції та ХАССП (НАССР)
- ОК 2.6 Інтелектуальна власність та патентування в галузі
- ОК 2.7 Курсова робота
- ОК 2.8 Виробнича практика: переддипломна
Вибіркові дисципліни
- ВК 2-181-01 Інноваційні технології в системі харчування
- ВК 2-181-02 Технологія оздоровчих напоїв та фітоконцентратів
- ВК 2-181-04 Гастрономічний інжиніринг
- ВК 2-181-5 Управління інноваційними проєктами в галузі
- ВК 2-181-09 Сучасні системи управління якістю продукції та послуг
- ВК 2у-12-50 Сучасні тренди здорового харчування
- ВК 2-ф12-5 Нутрикосметика