Перейти до вмісту (натисніть Enter)
Хімічний факультет

Хімічний факультет

Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара

  • Головна
  • Про факультет
    • Студентське самоврядування
    • Структура факультету
    • Вчена рада факультету
    • Науково-методична діяльність
      • Бюро з академічної доброчесності
      • Бюро забезпечення якості вищої освіти
    • Профспілкове бюро факультету
  • Кафедри
    • Кафедра аналітичної хімії та хімічної технології
    • Кафедра фізичної, органічної та неорганічної хімії
    • Кафедра харчових технологій
  • Вступникові
    • Бакалаврат
    • Магістратура
    • Аспірантура
  • Студентам та аспірантам
  • Доктор філософії
  • Новини та події
  • Фотогалерея
  • Проєкт DA VINCI UKRAINE
Хімічний факультет

Хімічний факультет

Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара

  • Головна
  • Про факультет
    • Студентське самоврядування
    • Структура факультету
    • Вчена рада факультету
    • Науково-методична діяльність
      • Бюро з академічної доброчесності
      • Бюро забезпечення якості вищої освіти
    • Профспілкове бюро факультету
  • Кафедри
    • Кафедра аналітичної хімії та хімічної технології
    • Кафедра фізичної, органічної та неорганічної хімії
    • Кафедра харчових технологій
  • Вступникові
    • Бакалаврат
    • Магістратура
    • Аспірантура
  • Студентам та аспірантам
  • Доктор філософії
  • Новини та події
  • Фотогалерея
  • Проєкт DA VINCI UKRAINE

Робочі програми дисциплін ОП «Ресторанні та крафтові технології здорового харчування»

Бакалавр (термін навчання 3 роки 10 місяців)

1 курс

  • ОК 1.6 Іноземна мова (англійська)
  • ОК 1.8 Вступ до спеціальності
  • ОК 2.1 Вища математика
  • ОК 2.8 Харчова хімія
  • ОК 2.10 Основи фізіології та гігієна харчування
  • ОК 2.11 Основи наукових досліджень та технічної творчості

Усі авторські права захищенні ©2025 Хімічний факультет. University Zone | Розроблена Rara Theme. Працює на WordPress