Перейти до вмісту (натисніть Enter)
Хімічний факультет

Хімічний факультет

Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара

  • Головна
  • Про факультет
    • Студентське самоврядування
    • Структура факультету
    • Вчена рада факультету
    • Науково-методична діяльність
      • Бюро з академічної доброчесності
      • Бюро забезпечення якості вищої освіти
    • Профспілкове бюро факультету
  • Кафедри
    • Кафедра аналітичної хімії та хімічної технології
    • Кафедра фізичної, органічної та неорганічної хімії
    • Кафедра харчових технологій
  • Вступникові
    • Бакалаврат
    • Магістратура
    • Аспірантура
  • Студентам та аспірантам
  • Доктор філософії
  • Новини та події
  • Фотогалерея
  • Проєкт DA VINCI UKRAINE
Хімічний факультет

Хімічний факультет

Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара

  • Головна
  • Про факультет
    • Студентське самоврядування
    • Структура факультету
    • Вчена рада факультету
    • Науково-методична діяльність
      • Бюро з академічної доброчесності
      • Бюро забезпечення якості вищої освіти
    • Профспілкове бюро факультету
  • Кафедри
    • Кафедра аналітичної хімії та хімічної технології
    • Кафедра фізичної, органічної та неорганічної хімії
    • Кафедра харчових технологій
  • Вступникові
    • Бакалаврат
    • Магістратура
    • Аспірантура
  • Студентам та аспірантам
  • Доктор філософії
  • Новини та події
  • Фотогалерея
  • Проєкт DA VINCI UKRAINE

Методичні матеріали ОП «Ресторанні та крафтові технології здорового харчування»

Вступ до спеціальності

Опорний конспект лекцій Вступ до спеціальності

Харчова хімія

Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни ХАРЧОВА ХІМІЯ

Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни Харчова хімія

Методичні рекомендації до лабораторних робіт 2 з дисципліни Харчова хімія

Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт із дисципліни «Харчова хімія» Частина 1

Конспект лекцій з дисципліни Харчова хімія

Основи фізіології та гігієни харчування

Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни Основи фізіології та гігієни харчування

Методичні рекомендації до виконання практичних робіт із дисципліни «Основи фізіології та гігієни харчування» (нова редакція)

Методичні рекомендації для самостійної роботи з дисципліни Основи фізіології та гігієни харчування

Методичні рекомендації для самостійної роботи з дисципліни Основи фізіології та гігієни харчування (нова редакція)

Усі авторські права захищенні ©2025 Хімічний факультет. University Zone | Розроблена Rara Theme. Працює на WordPress