Перейти до вмісту (натисніть Enter)
Хімічний факультет
Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара
Пошук:
Головна
Про факультет
Студентське самоврядування
Структура факультету
Вчена рада факультету
Науково-методична діяльність
Бюро з академічної доброчесності
Бюро забезпечення якості вищої освіти
Профспілкове бюро факультету
Кафедри
Кафедра аналітичної хімії та хімічної технології
Кафедра фізичної, органічної та неорганічної хімії
Кафедра харчових технологій
Вступникові
Бакалаврат
Магістратура
Аспірантура
Студентам та аспірантам
Доктор філософії
Новини та події
Фотогалерея
Проєкт DA VINCI UKRAINE
Хімічний факультет
Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара
Головна
Про факультет
Студентське самоврядування
Структура факультету
Вчена рада факультету
Науково-методична діяльність
Бюро з академічної доброчесності
Бюро забезпечення якості вищої освіти
Профспілкове бюро факультету
Кафедри
Кафедра аналітичної хімії та хімічної технології
Кафедра фізичної, органічної та неорганічної хімії
Кафедра харчових технологій
Вступникові
Бакалаврат
Магістратура
Аспірантура
Студентам та аспірантам
Доктор філософії
Новини та події
Фотогалерея
Проєкт DA VINCI UKRAINE
Вибіркові дисципліни
Навчальний рік 2024/2025
ВК 1-102-2-03 Кристалохімія
Навчальний рік 2023/2024
ВК 1у-12-84 Хімічні елементи в організмі людини
ВК 1-ф12-3 Основи хімії гетероциклічних сполук
ВК-2-102-2 Корозія та захист матеріалів
ВК-2-102-03 Дизайн лікарських речовин
ВК 2-102-06 Нанохімія
ВК Електроактивні полімерні матеріали
ВК Енергонасичені високомолекулярні сполуки
Кафедра харчових технологій
ВК 1-ф12-5 Організація роботи бармена, бариста, сомел’є
ВК 1-ф12-8 Товарознавство продовольчих товарів
ВК 1ф-12-15 Арт-дизайн в сучасних ресторанних технологіях
ВК 1у-12-85 Культура харчування та основи етикету
ВК 1у-12-87 Етнічні кухні
ВК 1-181-1-05 Технології крафтових виробництв
ВК 1-181-2 Основи молекулярної технології в закладах ресторанного господарства
ВК 1-181-3 Харчові та дієтичні добавки
ВК 1-181-5 Технологія переробки вторинних продуктів в галузі
ВК 1-181-6 Організація ресторанного бізнесу
ВК 1-181-7 Екологічна безпека харчових продуктів
ВК 1-181-9 Організація, планування і управління виробництвом на підприємствах
Навчальний рік 2022/2023
ВК 12 Теоретичні основи та технологія виробництва полімерних композиційних матеріалів
ВК 13 Технологія виробництва енергонасичених матеріалів
ВК 1-161-6 Біорозкладні полімерні матеріали та їх застосування
Кафедра харчових технологій
ВК 1-ф12-5 Організація роботи бармена, бариста, сомел’є
ВК 1-ф12-8 Товарознавство продовольчих товарів
ВК 1-ф12-14 Технологія виробництва кондитерських виробів
ВК 1ф-12-15 Арт-дизайн в сучасних ресторанних технологіях
ВК 1у-12-75 Культура харчування та основи етикету
ВК 1-181-3 Харчові та дієтичні добавки
ВК 1-181-1-05 Технології крафтових виробництв
ВК 1у-12-77 Етнічні кухні
ВК 1-181-2 Основи молекулярної технології в закладах ресторанного господарства