Подорож до Китаю або дива Digital-простору.

13 та 17 грудня 2020 року наші студенти та викладачі прийняли активну участь у двох Форумах, які проводила дружня нам компанія Китайсько-Український Центр Науково-технічного співробітництва. 

13 грудня 2020 наукова команда кафедри харчових технологій (доц. Кондратюк Н.В., студ. Поливанов Є.А.) разом із Проректором з наукової роботи, проф. Оковитим С.І. і доцентом кафедри аналітичної хімії Маториною К.В. зробили доповіді Китайсько-Українському Форумі із розвитку індустрії натуральної медицини. Доповідачі розповіли про нові підходи у методах моделювання, аналізу та розробки новітніх продуктів, які є корисними для здоров’я людей.

А ось 17 грудня 2020 року відбулося щось неймовірне: майже 40 студентів та викладачів від кафедри харчових технологій були присутніми на Китайсько-Українському Форумі з розвитку харчової промисловості холодних регіонів «Дослідження функціональних компонентів харчових ресурсів, характерних для холодних регіонів та їх вплив на здоров’я людини». Очільниця кафедри, доц. Кондратюк Наталія доповідала китайським вченим та партнерам про інноваційні розробки викладачів та студентів кафедри, пов’язаних із важливим аспектом — збереженням імунної системи. Усі доповіді були зроблені англійською, мали чудові супроводжувальні презентаційні матеріали, що ще раз підкреслює професійність та майстерність наших фахівців та студентів і готовність до унікальних інноваційних міжнародних проєктів. Доречі, із нами був наш роботодавець-стейкхолдер — молодий талановитий директор компанії «Біо-Лайт» Петухов Микита. 

Матеріали Форуму