20, 21, 24 та 25 червня відбувся захист кваліфікаційних бакалаврських робіт студентами кафедри харчових технологій. Членами комісії відзначено, що студенти мають високий рівень фахової та загальнопрофесійної підготовки, вдало застосовують на практиці отримані теоретичні знання.

Здобувачі вищої освіти показали достатні професійні навички у проведенні інженерних розрахунків, впевнено доповідали зміст кваліфікаційної роботи та відповідали на запитання членів комісії. Досягнуті програмні результати навчання п’ятьох здобувачів відповідають вимогам диплома ДНУ з відзнакою.

Щиро вітаємо випускників з отриманням кваліфікації «Бакалавр» та бажаємо подальших успіхів, професійного зростання та самореалізації! А головне мирного неба!