Відомості про самооцінювання ОП 181 Харчові технології
Академічна доброчесність
Витяги з протоколів:
2. Засідання кафедри Харчових технологій
Витяг з протоколу №1
Витяг з протоколу №3
Витяг з протоколу №16
Витяг з протоколу №11
Витяг з протоколу №2
Витяг з протоколу №12
Витяг з протоколу №10
Витяг з протоколу №1
Витяг з протоколу №3
Витяг 1 з протоколу №3 від 17.09.20р. Про розгляд рецензій на освітню програму за І (бакалаврським) рівнем освіти від стейкхолдерів-роботодавців
Витяг 2 з протоколу №3 від 17.09.20р. Про зарахування результатів неформальної освіти (наукових робіт) здобувачів вищої освіти
Витяг 3 з протоколу № 3 від 17.09.2020 Про результати вибору тем курсових робіт та курсових проєктів, наукових керівників здобувачами вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем освіти спеціальності 181 харчові технології (ОП Харчові технології)
Витяг з протоколу №16
Витяг з протоколу №11
Витяг з протоколу №11 від 16.02.21р.
Витяг 2 з протоколу № 11 від 16.02.2021 Про обрання тем курсових робіт та курсових проєктів на ІІ семестр
Витяг з протоколу №2
Витяг з протоколу №12
Витяг з протоколу №10
Співпраця з роботодавцями
Рецензія -відгук "LIM"
Рецензія-відгук "Веста Лідер"
Рецензія-відгук "Біо Лайт"
Рецензія-відгук Курач Юлія
Рецензія -відгук "LIM"
Рецензія-відгук "Веста Лідер"
Рецензія-відгук "Біо Лайт"
Рецензія-відгук Курач Юлія
Результати анкетування стейкхолдерів
Анкетування випускників
Анкетування здобувачів вищої освіти
Анкетування випускників
Анкетування здобувачів вищої освіти