Лідер регіону запрошує тебе на навчання!

20 років досвіду – 20 років розвитку! Ось у чому ПЕРЕМОГА!

Приєднуйся до найкрутішої команди в регіоні і залишайся з нами в тренді!

Що гарантовано отримаєш після вступу?

  • Досвід, глибокі знання і практичні навички на сучасному обладнанні;
  • Можливість відкрити власний бізнес у галузі харчової промисловості та ресторанного сервісу;
  • Сучасні бази практики та стажування в Україні та за кордоном;
  • Перше робоче місце;
  • Підтримку, розвиток усіх своїх талантів, дружню команду, потужну співпрацю.

Твори своє майбутнє і тобі у цьому допоможуть:

  • Найдосвідченіші викладачі – отримувачі міжнародних Грантів та виконавці міжнародних проєктів, консультанти вітчизняних і закордонних компаній;
  • Технологи-практики та експерти з інновацій;
  • Експерти та аудитори з якості і НАССР;
  • Неймовірно талановиті шеф-кухарі та ресторатори;
  • Найпотужніші виробники харчової продукції, харчових і дієтичних добавок, спортивного та дитячого харчування;
  • Найсучасніші готельєри та ресторатори України, Італії, Болгарії, Чехії, Китаю.

Вступ на І (бакалаврський) рівень на основі ПЗСО

Спеціальність 181 Харчові технології

ОП «Харчові технології»

ТВОЇ ПОСАДИ:

  • інженер-технолог харчових виробництв та підприємств харчування;
  •  завідувач виробничої лабораторії;
  • інженер з якості;
  • завідувач виробництвом;
  • та багато інших на підприємствах
    харчової промисловості та ресторанного бізнесу.
ОП«Ресторанні крафтові технології здорового харчування»

ТВОЇ ПОСАДИ:

  • Керівник підприємства харчування (ресторану, кафе, бару тощо);
  • Шеф-кухар, професіонал-кондитер, бармен, бариста, сомельє, метрдотель;
  • Керівник підприємства малого та середнього бізнесу (крафтових виробництв);
  • Менеджер закладу ресторанного господарства;
  • Менеджер систем харчової безпеки