Вступ на І (бакалаврський) рівень на основі ПЗСО
Спеціальність 181 Харчові технології
ОП «Харчові технології»
ТВОЇ ПОСАДИ:
- інженер-технолог харчових виробництв та підприємств харчування;
- завідувач виробничої лабораторії;
- інженер з якості;
- завідувач виробництвом;
- та багато інших на підприємствах
харчової промисловості та ресторанного бізнесу.
ОП«Ресторанні крафтові технології здорового харчування»
ТВОЇ ПОСАДИ:
- Керівник підприємства харчування (ресторану, кафе, бару тощо);
- Шеф-кухар, професіонал-кондитер, бармен, бариста, сомельє, метрдотель;
- Керівник підприємства малого та середнього бізнесу (крафтових виробництв);
- Менеджер закладу ресторанного господарства;
- Менеджер систем харчової безпеки
Бюджет:
- НМТ з української мови (перший предмет);
- НМТ з математики (другий предмет);
- НМТ будь-який інший предмет (третій предмет);
- Мотиваційний лист
Контракт:
Ціна контракту — 16000 грн./рік.
Вступ на І (бакалаврський) рівень на основі МС, МБ та ФМБ
Бюджет:
- НМТ з української мови або ЗНО (перший предмет);
- НМТ з математики або ЗНО (другий предмет).
- Мотиваційний лист
Контракт:
- НМТ або ЗНО з української мови (перший предмет);
- НМТ або ЗНО з предмету на вибір вступника (другий предмет).
АБО
- Мотиваційний лист
Ціна контракту — 16000 грн./рік.
Вступ на ІІ (магістерський) рівень
ЄВІ – єдиний вступний іспит, який поєднує тест загальної навчальної компетентності та тест з іноземної мови (англійської, німецької, французької, іспанської на вибір вступника), яке проводиться Українським центром оцінювання якості освіти відповідно до законодавства.
ФІ – фаховий іспит, який передбачає перевірку здатності до опанування освітньої програми певного рівня вищої освіти на основі здобутих раніше компетентностей із відповідної спеціальності, що проводиться закладом вищої освіти (ДНУ).
Бюджет:
- ЄВІ
- ФІ
Контракт:
- Мотиваційний лист
Ціна контракту — 21000 грн./рік.