Вступ на І (бакалаврський) рівень на основі ПЗСО

Спеціальність 181 Харчові технології

ОП «Харчові технології»

ТВОЇ ПОСАДИ:

  • інженер-технолог харчових виробництв та підприємств харчування;
  •  завідувач виробничої лабораторії;
  • інженер з якості;
  • завідувач виробництвом;
  • та багато інших на підприємствах
    харчової промисловості та ресторанного бізнесу.
ОП«Ресторанні крафтові технології здорового харчування»

ТВОЇ ПОСАДИ:

  • Керівник підприємства харчування (ресторану, кафе, бару тощо);
  • Шеф-кухар, професіонал-кондитер, бармен, бариста, сомельє, метрдотель;
  • Керівник підприємства малого та середнього бізнесу (крафтових виробництв);
  • Менеджер закладу ресторанного господарства;
  • Менеджер систем харчової безпеки 

Бюджет:

  • НМТ з української мови (перший предмет);
  • НМТ з математики (другий предмет);
  • НМТ будь-який інший предмет (третій предмет);
  • Мотиваційний лист

Контракт:

Ціна контракту — 16000 грн./рік.

Вступ на І (бакалаврський) рівень на основі МС, МБ та ФМБ

Бюджет:

  • НМТ з української мови або ЗНО (перший предмет);
  • НМТ з математики або ЗНО (другий предмет).
  • Мотиваційний лист

Контракт:

  • НМТ або ЗНО з української мови  (перший предмет);
  • НМТ або ЗНО  з предмету на вибір вступника (другий предмет).

АБО

  • Мотиваційний лист

Ціна контракту — 16000 грн./рік.

Вступ на ІІ (магістерський) рівень 

ЄВІ – єдиний вступний іспит, який поєднує тест загальної навчальної компетентності та тест з іноземної мови (англійської, німецької, французької, іспанської на вибір вступника), яке проводиться Українським центром оцінювання якості освіти відповідно до законодавства.
ФІ – фаховий іспит, який передбачає перевірку здатності до опанування освітньої програми певного рівня вищої освіти на основі здобутих раніше компетентностей із відповідної спеціальності, що проводиться закладом вищої освіти (ДНУ).

Бюджет:

  • ЄВІ
  • ФІ

Контракт:

  • Мотиваційний лист

Ціна контракту — 21000 грн./рік.