Лідер регіону запрошує тебе на навчання!
20 років досвіду – 20 років розвитку! Ось у чому ПЕРЕМОГА!
Приєднуйся до найкрутішої команди в регіоні і залишайся з нами в тренді!
Що гарантовано отримаєш після вступу?
- Досвід, глибокі знання і практичні навички на сучасному обладнанні;
- Можливість відкрити власний бізнес у галузі харчової промисловості та ресторанного сервісу;
- Сучасні бази практики та стажування в Україні та за кордоном;
- Перше робоче місце;
- Підтримку, розвиток усіх своїх талантів, дружню команду, потужну співпрацю.
Твори своє майбутнє і тобі у цьому допоможуть:
- Найдосвідченіші викладачі – отримувачі міжнародних Грантів та виконавці міжнародних проєктів, консультанти вітчизняних і закордонних компаній;
- Технологи-практики та експерти з інновацій;
- Експерти та аудитори з якості і НАССР;
- Неймовірно талановиті шеф-кухарі та ресторатори;
- Найпотужніші виробники харчової продукції, харчових і дієтичних добавок, спортивного та дитячого харчування;
- Найсучасніші готельєри та ресторатори України, Італії, Болгарії, Чехії, Китаю.
![](http://www.chemistrydnu.com.ua/wp-content/uploads/2024/10/Кафедра-ХТ-768x519.jpg)
Вступ на І (бакалаврський) рівень на основі ПЗСО
Спеціальність 181 Харчові технології
ОП «Харчові технології»
ТВОЇ ПОСАДИ:
- інженер-технолог харчових виробництв та підприємств харчування;
- завідувач виробничої лабораторії;
- інженер з якості;
- завідувач виробництвом;
- та багато інших на підприємствах
харчової промисловості та ресторанного бізнесу.
ОП«Ресторанні крафтові технології здорового харчування»
ТВОЇ ПОСАДИ:
- Керівник підприємства харчування (ресторану, кафе, бару тощо);
- Шеф-кухар, професіонал-кондитер, бармен, бариста, сомельє, метрдотель;
- Керівник підприємства малого та середнього бізнесу (крафтових виробництв);
- Менеджер закладу ресторанного господарства;
- Менеджер систем харчової безпеки