Навчальний рік 2023/2024
Бакалавр (термін навчання 3 роки 10 місяців)
Бакалавр (термін навчання 1 рік 10 місяців)
2 курс
- ОК 2.12 Організація виробництва та обслуговування підприємств ресторанного господарства
- ОК 2.14 Громадське будівництво в галузі
- ОК 2.15 Проектування підприємств з основами системи автоматизованого проектування і розрахунку
- ОК 2.17 Мерчандайзинг
- ОК 2.19 Виробнича практика: переддипломна
- ОК 2.24 Стандартизація, управління якістю та сертифікація продукції та послуг ресторанного господарства
Бакалавр (термін навчання 2 роки 10 місяців)
Магістр (термін навчання 1 рік 4 місяці)
Навчальний рік 2022/2023
Бакалавр (термін навчання 3 роки 10 місяців)
3 курс
- ОК 2.17 Устаткування в галузі
- ОК 2.19 Основи наукових досліджень та технічної творчості
ОК 2.30 Виробнича практика: технологічна
Бакалавр (термін навчання 1 рік 10 місяців)
1 курс
- ОК 2.2 Харчова хімія
- ОК 2.5 Основи наукових досліджень та технічної творчості
- ОК 2.6 Основи фізіології та гігієна харчування
Магістр (термін навчання 1 рік 5 місяців)
- ОК 2.1 Розробка нових харчових продуктів функціонального призначення
- ОК 2.2 Технологічна експертиза безпечності харчової продукції
- ОК 2.3 Моделювання технологічних процесів харчових виробництв
- ОК 2.4 Інноваційні технології харчових продуктів
- ОК 2.5 Контроль виробництва харчової продукції та ХАССП (НАССР)
- ОК 2.6 Інтелектуальна власність та патентування в галузі
- ОК 2.7 Курсова робота
- ОК 2.8 Виробнича практика: переддипломна