Навчальний рік 2023/2024
Бакалавр (термін навчання 3 роки 10 місяців)
4 курс
- ОК 2.19 Виробнича практика: переддипломна
- ОК 2.24 Стандартизація, управління якістю та сертифікація продукції та послуг ресторанного господарства
- ОК 2.25 Громадське будівництво в галузі
- ОК 2.26 Проектування підприємств з основами системи автоматизованого проектування і розрахунку
- ОК 2.27 Технологія харчової продукції оздоровчого призначення
- ОК 2.28 Мерчандайзинг
Бакалавр (термін навчання 1 рік 10 місяців)
2 курс
- ОК 2.12 Організація виробництва та обслуговування підприємств ресторанного господарства
- ОК 2.14 Громадське будівництво в галузі
- ОК 2.15 Проектування підприємств з основами системи автоматизованого проектування і розрахунку
- ОК 2.16 Технологія харчової продукції оздоровчого призначення
- ОК 2.17 Мерчандайзинг
- ОК 2.19 Виробнича практика: переддипломна
- ОК 2.24 Стандартизація, управління якістю та сертифікація продукції та послуг ресторанного господарства
Бакалавр (термін навчання 2 роки 10 місяців)
Вибіркові дисципліни
- ВК 1-ф12-5 Організація роботи бармена, бариста, сомел’є
- ВК 1-ф12-8 Товарознавство продовольчих товарів
- ВК 1ф-12-15 Арт-дизайн в сучасних ресторанних технологіях
- ВК 1у-12-85 Культура харчування та основи етикету
- ВК 1у-12-87 Етнічні кухні
- ВК 1-181-1-05 Технології крафтових виробництв
- ВК 1-181-2 Основи молекулярної технології в закладах ресторанного господарства
- ВК 1-181-3 Харчові та дієтичні добавки
- ВК 1-181-5 Технологія переробки вторинних продуктів в галузі
- ВК 1-181-6 Організація ресторанного бізнесу
- ВК 1-181-7 Екологічна безпека харчових продуктів
- ВК 1-181-9 Організація, планування і управління виробництвом на підприємствах
Навчальний рік 2022/2023
Бакалавр (термін навчання 3 роки 10 місяців)
4 курс
- ОК 2.5 Організація виробництва та обслуговування підприємств ресторанного господарства
- ОК 2.11 Громадське будівництво в галузі
- ОК 2.12 Проектування підприємств з основами системи автоматизованого проектування і розрахунку
- ОК 2.16 Етнічні кухні та організація харчування в підприємствах туристичної індустрії
- ОК 2.19 Технологія продуктів лікувально-профілактичного призначення
- ОК 2.20 Мерчандайзинг
- ОК 2.23 Виробнича практика: переддипломна
Бакалавр (термін навчання 1 рік 10 місяців)
2 курс
- ОК 2.10 Харчові технології
- ОК 2.11 Організація виробництва та обслуговування підприємств ресторанного господарства
- ОК 2.12 Стандартизація, управління якістю та сертифікація продукції та послуг ресторанного господарства
- ОК 2.13 Громадське будівництво в галузі
- ОК 2.14 Проектування підприємств з основами системи автоматизованого проектування і розрахунку
- ОК 2.15 Технологія харчової продукції оздоровчого призначення
- ОК 2.16 Мерчандайзинг
- ОК 2.18 Виробнича практика: переддипломна
Бакалавр (термін навчання 2 роки 10 місяців)
Вибіркові дисципліни
- ВК 1-ф12-5 Організація роботи бармена, бариста, сомел’є
- ВК 1-ф12-8 Товарознавство продовольчих товарів
- ВК 1-ф12-14 Технологія виробництва кондитерських виробів
- ВК 1ф-12-15 Арт-дизайн в сучасних ресторанних технологіях
- ВК 1у-12-75 Культура харчування та основи етикету
- ВК 1-181-3 Харчові та дієтичні добавки
- ВК 1-181-1-05 Технології крафтових виробництв
- ВК 1у-12-77 Етнічні кухні
- ВК 1-181-2 Основи молекулярної технології в закладах ресторанного господарства